Annemarie

Annemarie Gehrels is haar hele werkzame leven al actief in politiek en beïnvloeding. Ze heeft zélf uitgebreide ervaring in het lobbyen (in Den Haag en in Brussel), maar ook in het begeleiden van andere mensen in hún lobby. Door haar werk bij de Tweede Kamer en het Interprovinciaal Overleg (IPO) kent ze verschillende politieke niveaus van binnenuit.

Daarnaast heeft Annemarie organisaties geadviseerd en begeleid bij veranderingsprocessen gericht op effectievere beïnvloeding en betere samenwerking, intern of in een netwerk of coalitie.

IMG_7985 aangepast

Annemarie heeft met succes vele trainingen gegeven in binnen- en buitenland, waardoor de 9-stappen systematiek van beïnvloeding een bewezen methodiek is. Meer informatie staat in haar CV.

Annemarie Gehrels beschikt over een stevig netwerk van andere ZZP-ers met eigen expertises die een grote toegevoegde waarde kunnen hebben naast haar eigen aanpak. Denk daarbij aan evaluatietechnieken, systemisch denken, transitieprocessen, of werken met beelden. Inbreng van deze expertise kan leiden tot mooie extra accenten.