Training

In een training van Annemarie Gehrels leer je in 9 heldere stappen een eigen beïnvloedingsstrategie te ontwerpen. Na deze basistraining kan je er voor kiezen een volgende stap te zetten. In trainingen voor gevorderden wordt aan de hand van eigen successen en mislukkingen gezocht naar strategische verbetermogelijkheden. Annemarie organiseert ook lobbytrainingen op basis van open inschrijving.

Zowel de basistraining als de training voor gevorderden kent een hoge mate van participatie van de deelnemers. De trainingen sluiten daardoor altijd aan bij de belevingswereld van de participanten: iedereen werkt met zelf ingebrachte casussen.

De trainingen van Annemarie worden zowel in company aangeboden als voor meerdere organisaties tegelijk. Een training kan bovendien een goed middel zijn om als (lobby)netwerk slimmer en resultaatgerichter te opereren. Een training is altijd maatwerk en kan in duur variëren van een halve dag tot 5 dagen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een training op maat of een open inschrijving training? Neem dan contact op met Annemarie.