Advies

Annemarie Gehrels adviseert op alle aspecten van beïnvloeding. Van persoonlijk gedrag tot organisatie-inrichting en van het helder krijgen van een doelstelling tot timing. Van het opbouwen of versterken van een netwerk tot het maken van een stakeholderanalyse en van het wegnemen van weerstand bij anderen tot teambuilding. Dat alles ongeacht de context waarin de beïnvloeding plaatsvindt: je eigen organisatie of de politiek.

De kracht van de advisering – of het nou betrekking heeft op een politieke lobby of op organisatieverandering – zit in het feit dat degenen die het advies moeten uitvoeren direct betrokken worden bij de ontwikkeling ervan. Op deze manier blijft het geen papieren werkelijkheid maar kunnen betrokkenen zich de adviezen echt eigen maken. Bovendien levert Annemarie daarbij altijd maatwerk.

Omdat Annemarie de Tweede Kamer van binnenuit kent en gelobbyd heeft namens diverse organisaties en overheidslagen, is zij als geen ander in staat een helder en toepasbaar advies op maat te geven voor het opzetten en uitvoeren van een (politieke) beïnvloedingsstrategie.

Wil je weten hoe Annemarie jou kan adviseren? Neem dan contact met haar op.